Smirnoff North (700ml)

Три пати дестилирана вотка со прекрасен, специфичен вкус благодарение на норвешките бобинки кои се тајната на оваа вотка.

Карактеристична сина боја и нежни ароми
Иделна во комбинација со Soda Water и замрзнати бобинки.
vol.20%

Category: