Smirnoff Red

Тројно дестилирана вотка користејќи традиционален метод за филтрирање со јаглен и десет пати филтрирана
Најпродаваната вотка во светот
Исклучително мазна со чисти ноти
Совршена основа за коктелите како што се Moscow Mule, Caipiroska, Espresso Martini …

Category: