Ciroc (700ml)

Високо квалитетна ултра премиум вотка создадена од најквалитетно француско грозје.

  • Кристалниот и чист вкус е резултат на процесот од 5 дестилирања во една од најстарите и најпознатите дестилерии од југот на Франција.
  • Во срцето на Ciroc е луксузот и трендовските моменти од модата и популарната култура.
  • vol. 40%
Category: