Smirnoff Gold (700ml)

Smirnoff Gold e oлицетворение на луксуз и супериорен вкус.

Впечатлива верзија на Smirnoff со суптилен вкус на цимет.
Златни ливчиња од 23 каратно злато кои пловат на површината
vol. 37.5%

Category: