Smirnoff Black (700ml)

Премиум верзија од Smirnoff Red, која се издвојува со својата чиста кристалност.

  • Дестилирана во бакарни садови
  • Создена како троен дестилат со мешавина на различни зрна и филтрирана низ сребрен брезов јаглен
  • vol.40%
Category: