Имате прашање потребни ви се дополнителни информации!

Контакт

Тел: + 389 71 259512
info@interluxtrade.mk

Локација

ул. Анкарска 29 лок.3 1000 Скопје
Понеделник до Петок: 08:00 до 16:00

Дистрибуција

Контактирајте не за повеќе информации , со продажба и дистрибуција.