Caol Ila (700ml)

Алкохол: 43%

  • Опислесен мирис на чад, ноти на маслиново масло и долг finish со мирис на јаглен
  • Изглед:бледа слама
  • Мирис:свеж, со траги на чад, цитрусни ноти со трагови на масло
  • Тип на буре:зреено најмалку 12 години во Американски дабови буриња
SKU: 73253-50 Category: