Johnnie Walker Blue Label (700ml)

  • Неверојатно ремек дело, повеќеслојна симфонија на вкусови. Врвно уметност на блендирање.
  • Бленд од најретките виски со исклучителен карактер, пронајден само во 1 од 10.000 буриња.
Category: