Tanqueray Gin (700ml)

Џин со перфектно балансирани билки како смрека, коријандер…
Класична база за секој џин коктел.
Создаден пред 180 години, а рецептот останува безвременски класичен до денес.
Со раст на категоријата на џин, луѓето се враќаат кон брендовите на кои им веруваат и кои имаат долго искуство.

Category: