Talisker (700ml)

Алкохол: 45.8%

Изглед: костен кафено
Мирис: извонреден, фокусиран, сладок
Вкус: величенствен, сладок, печен малт, микс на дрво и бибер
Завршеток: долго какао, ванила, одличен длабоко благ баланс

Category: