Crown Royal (700ml)

Еден од најпродаваните канадски виски брендови во светот, создаден од повеќе од 50 внимателно одбрани вкусови на виски.

  • Мирис на лесна ванила и карамела.
  • Соодветен избор за лесни виски коктели.
  • Изненадувачки долг завршеток со ноти на чоколадо.

Authentic keffiyeh master cleanse. Fingerstache semiotics PBR quinoa. Pop-up Godard kale chips, trust fund Neutra fingerstache paleo Wes Anderson. Deep v single-origin coffee cred Thundercats beard. Mumblecore before they sold out roof party biodiesel. Banksy swag Portland readymade synth messenger bag cliche.

SKU: 73253-37 Category: