Ketel One (700ml)

Вотка од внимателно одбрана пченица во комбинација со современи, но и традиционални техники на дестилирање.

  • Совршениот спој од цитрусни и медови вкусови.
  • Долг и интензивен завршеток со меки тонови.
  • vol. 40%
Category: