Johnnie Walker Red Rye Finish (700ml)

Микс од сингл малтс и внимателно одбрани виски кои се добиени од житни култури зреени во нови буриња и за крај дополнително зреени во буриња од виски од рж.

  • Невообичаено лесно и слатко шкотско виски
  • Се пие чист или со мраз, но навистина се истакнува кога се пие како миксер со ѓумбир или сода
Category: