Johnnie Walker Gold Reserve (700ml)

  • Бленд малт виски, создадено исклучиво од сингл малтови кои се зреени најмалку 15 години. Секој еден сингл малт допринесува со своја посебна карактеристика.
  • Интензивна арома на свежо исечена трева и свежо овошје дополнета со ноти на чад, бибер и ванила.
Category: