Gordon’s

Најпознатиот London Dry Gin, се карактеризира со ботанички вкус на смрека и цитрусни ароми
Освежителен вкус благодарение на квалитетните состојки како плод од смрека, семе од коријандер и ангелика
Измешајте го со тоник и сервирајте со лимета за совршен џин тоник со јасен и освежителен вкус

Category: