Glenkinchie (700ml)

Алкохол: 43%

Достапностограничени количини низ целиот свет

  • Изглед: златно кафено
  • Мирис: Комплексен и извонреден, зачудувачки баланс помеѓу сладко и суво
  • Вкус: Сув, слаткост на кекс. Исклучителен карактер на малт со траги на грозје
  • Завршеток: Многу, многу сув, дабов со биберни ноти
Category: