Dalwhinnie (700ml)

Алкохол: 43%

Достапностограничени количини низ целиот свет

  • Изглед: блед килибар
  • Мирис: свежи ноти на малт, мед, грозје, зачини
  • Вкус: Чист, одлично дефинриан малт. Сладок и богат
  • Завршеток: Дабови тонови. Многу, многу сув со доминација на ванила
Category: